Saturday, July 17, 2010

Facebook?? 'siapakah' ia??

0 comments

pada hari ini, kalu kita kemana saja dan bercakap mengenai internet memang tidak terlepas dari percakapan kita mengenai facebook. jika saya tanya anda apakah facebook, semua boleh angkat tangan bagi memberi jawapannya kan?. tetapi amat jarang yang mengetahui akan asal usul facebook ini kerana kita hanya sekadar menggunakannya bagi mencari kawan, approve member, main game dan chat. saya bukanlah mahu memburukkan facebook tetapi dah nama blog saya pun mengenai reading so kita reading je la ek. jom kita berkongsi knowledge kat sini.

*klik sini nak besarkan gambar diatas




*klik sini nak besarkan gambar diatas

saya bukanlah untuk menyekat anda dari menggunakan facebook untuk bersosial tetapi fikirkan pada saudara kita yang memerlukan kehidupan sempurna yang memang setiap dari kita mahukan. jumlah pengguna facebook di malaysia meningkat hari demi hari sehingga mencecah angka yang amat luar biasa sambutannya.....................


0 comments:

Post a Comment

please leave a comment here ..

Related Posts with Thumbnails